Гледати ХД Неприлагођени

Неприлагођени
Активирајте свој БЕСПЛАТНИ рачун!
Морате да отворите налог да бисте наставили да гледате

Наставите да гледате БЕСПЛАТНО ➞

Потребно је мање од 1 минута да се региструјете, а затим можете уживати у неограниченим филмовима и ТВ насловима.
00:00:00 / 02:4:00
Доступни формати Неприлагођени Сигурно скенирано : 06/18/2024 Гледати ХД Преузимање ХД
Неприлагођени

Неприлагођени 1961

Неприлагођени 1961 - Кларк Гејбл и Мерилин Монро – последњи пут на платну – глуме у овој дирљивој драми која прати разведену жену и време које је провела у пустињи Невада, 1960-их, са једним каубојем и његовим пријатељем који јаше на родеу.

Преглед:Последњи филм Кларка Гебјла и Мерилин Монро представља елегију посвећену одумирању старог Запада, од сценаристе Артура Милера и редитеља Џона Хјустона. Гејбл тумачи улогу Геја Лангланда, средовечног каубоја који путује кроз пустињу и ради на родеу са своја два пријатеља, Гвидом (Илај Волак) и младим Персом Хауландом (Монтгомери Клифт). Тројица мушкараца дођу на идеју да улове дивље мустанге и продају их као храну за псе, али Гејева нова девојка, Розлин Тејбер (Мерилин Монро), самосвесна бивша стриптизета која се недавно развела од свог мужа Реја (Кевин Мекарти) у Рину, згрожена је њиховим планом. Иако су Гвидо и Перс такође заљубљени у Розлин, она остаје уз Реја, сигурна да ће он на крају поступити исправно, без обзира на то што су он његови пријатељи већ почели да спроводе свој план.

Гледати Приколица Издање: Рунтиме: 124 минута Квалитет: HD IMDb: 4.03 / 10 од стране 363 корисника Популарност: 15.803 Буџет: $4000000 Приход: $8200000 Језик: English

Коментар

Пошаљите

Сличан Филмови