灼熱カバディ
Activeer uw GRATIS account!
Je moet een account aanmaken om verder te kijken

GRATIS blijven kijken ➞

Het duurt minder dan 1 minuut om u aan te melden en vervolgens kunt u genieten van onbeperkte films en tv-titels.
00:00:00 / 00:24:00
Beschikbare formaten 灼熱カバディ Veilig gescand : 06/29/2024 Kijk maar HD Downloaden HD
灼熱カバディ

灼熱カバディ

灼熱カバディ -

Overzicht:Yoigoshi Tatsuya was een stervoetballer die bekend stond als 'Yoigoshi de Onstuitbare', maar toen hij naar de middelbare school ging, verbrak hij alle betrokkenheid bij sport. Nu is hij uitgenodigd voor een bepaald sportteam. In deze wedstrijden wordt de overwinning behaald doordat teamgenoten samenwerken om de tegenstanders die hun territorium binnendringen te vangen en te verslaan... Je zou het een soort lopende gevechtssport kunnen noemen. En de naam van dit spel is... Kabaddi.

Kijk maar Aanhangwagen Eerste uitzenddatum: Apr 03, 2021 Laatste uitzenddatum: Jun 19, 2021 Seizoen: 1 Seizoen Aflevering: 12 Aflevering Looptijd: 24:14 minuten Kwaliteit: HD IMDb: 3.3 / 10 door 65 gebruikers Populariteit: 29.219 Taal: ja